11x De meest gestelde vragen aan een ondernemer. How 2 spend it. Menu button. Menu button. Facebook. Instagram. YouTube. Pinterest. Facebook. Pinterest. LinkedIn. Twitter. E-mail. Whatsapp. Tag. Tag. 
Dat ik al twee jaar had geoefend naast mijn vaste baan, scheelde me heel wat vragen. Maar de elf onderstaande vragen kon ik niet voorkomen. Die heb ik allemaal meerdere keren moeten beantwoorden Speciaal voor How2SpendIt doet ik dat graag nog een keer in deze blog én vlog. Waar specialiseer jij je in? Wat is mijn niche? Op welke branche richt ik mij? Watvoor bedrijven heb ik als klant? Dit vond ik een lastige vraag. Toen ik net voor mezelf begon, pakte ik namelijk graag bijna alles aan. En ik heb nu eenmaal meerdere interesses en talenten. Mijn niche is dan ook breed: ik richt me op pr en social content voor ondernemers in de reis, mode en foodbranche en/of B2B-diensten.
trapliften
Home Ondernemersacademie.
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord. De juiste bagage voor ondernemers die vooruit willen. Volg een praktijkgerichte ondernemersopleiding. Vind een opleiding. Voorbeelden: strategie, overname, bouw, sales, e-commerce.,
traplift nodig?
Starten als ondernemer Ronse.
Starten als ondernemer. Voor startende ondernemers is het niet altijd even gemakkelijk om de administratieve formaliteiten snel en gemakkelijk te doorlopen. Wanneer je een onderneming start, word je geconfronteerd met vele vragen zoals bv. waar kan ik een ondernemingsnummer aanvragen?
Verhuizen
6 strategische vragen succesvolle ondernemers kunnen beantwoorden Graydon BE.
Posted on 15/10/2013. 6 strategische vragen succesvolle ondernemers kunnen beantwoorden. 622 keer gelezen. Hier onder volgen 6 strategische vragen die elke ondernemer die succesvol wil zijn zich zou moeten stellen. Is het nastreven van kwalitatieve goederen en diensten een belangrijk aandachtspunt? Je zal zo minder klachten genereren. En minder klachten betekent een betere klant-leverancierrelatie. Een tevreden klant koopt meer én betaalt beter. Vergeet niet dat je als leverancier een voorbeeldfunctie hebt. Vormt debiteurenbeheer de rode draad doorheen je bedrijfsproces? Bewust zijn dat debiteurenbeheer de verantwoordelijkheid is van iedereen, zorgt voor betere betalingen.
goedkope huislift
Platform Eigenaars-Ondernemers Voka.
Enerzijds kan u op dit platform terecht voor een instructieve discussie onder ondernemers. Anderzijds kan het ook interessant zijn recente vragen van andere Eigenaars-Ondernemers te bekijken, waarop Voka Kamer van koophandel Limburg een passend antwoord verschafte via eerstelijnsadvies. Toegang tot het Platform Eigenaars-Ondernemers is voorbehouden voor Eigenaars-Ondernemers die deelnemen aan minstens één van de langlopende trajecten exclusief voor Eigenaars-Ondernemers van Voka-Kamer van Koophandel Limburg inloggen vereist, zie stappenplan.
bed
Startende zelfstandige, waar kan ik terecht met vragen? KBC Bank Verzekering.
Wend je dan tot ondernemersorganisaties zoals UNIZO. Zij hebben een heleboel adviseurs ter beschikking die graag luisteren naar jouw idee, plannen en bijhorende vragen. Bovendien is UNIZO een ledenorganisatie waar al meer dan 85 000 ondernemers lid van zijn. Zo heb je een enorm groot netwerk binnen handbereik en kun je met collega-ondernemers ideeën uitwisselen, thema’s’ aanreiken, enz. Starten met een onderneming. Krijg een evaluatie van je ondernemingsplannen. Ontvang fiscaal-juridisch advies. Laat je gegevens achter voor een afspraak.
5 vragen aan architecten-ondernemers.
19 november 2018. Tijdens de Dag van de Ondernemer, op vrijdag 16 november, bezochten we tal van ondernemende architecten in Vlaanderen. Dé gelegenheid om hen te bedanken voor hun lef, enthousiasme en creativiteit. We stelden hen ook telkens vijf vragen over ondernemerschap.
Informatie voor ondernemers en starters UNIZO Stad Halen.
Daarom stelt UNIZO-Limburg Service Center online en op papier de ruimste databank met alles over zelfstandig werken ter beschikking htttp//www.unizo.be.: Bovendien is deze dienst 24/24 uur en 7/7 dagen bereikbaar voor alle vragen in verband met ondernemen. Ook voor ondernemers die al even in het vak zitten.
interview vragen manager interview ondernemer Stuvia.
Stuvia in het kort Alles over verdienen Verkooptips Auteursrechten. We zijn bereikbaar via email, Twitter, Facebook en livechat. Meestgestelde Vragen Vragen? Neem contact op! Leer ons kennen. Over ons Pers. Facebook Twitter Instagram. Wat zijn goede snacks voor tijdens of voor een tentamen? Bestelwagen of vrachtwagen huren 
Ondernemers voor de klas.
Op die vragen krijgen de leerlingen en studenten tijdens Ondernemers voor de Klas een antwoord. Dit onderwijsproject is zowel voor leerlingen en leraren, docenten als voor mensen uit het bedrijfsleven een unieke gelegenheid om rechtstreeks met elkaar in dialoog te treden.
bol.com Veertig Vileine Vragen voor Ondernemers, Philine Spruijt, Francine ten Hoedt.
Auteur: Philine Spruijt, Francine ten Hoedt. De Veertig Vileine Vragen voor Ondernemers helpen je na te denken over waarom je een eigen bedrijf start of gestart bent. De vragen kunnen ook over dingen gaan, waar je nog nooit over hebt nagedacht, maar die wel van belang zijn voor een ondernemer.Jaeger-LeCoultre horloge kopen
Durf te vragen, ondernemers-vraagstukken.
U kunt de kennis en ervaring van andere ondernemers gebruiken voor uw eigen vraagstuk. U krijgt tips en tricks van andere ondernemers om kansen te benutten. Er wordt meegedacht over oplossingen voor uw ondernemersvraagstuk. Durf te vragen is vooral interessant voor. stellingbouw