Taxi antwerpen
U moet ergens naar toe? Op ons kunt U altijd rekenen!
Wij houden ons vooral bezig met luchthavenvervoer en vervoer van zakenmensen, maar ook voor een avondje stappen, een huwelijk, begrafenis,… bent u bij ons aan het juiste adres!
Onze auto is uitgerust met een taxameter dus ook voor een gewone taxirit kunt u op ons beroep doen!
taxi zakenmensen
luchthavenvervoer zaventem
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp. Een chauffeur van taxibedrijf Axi Taxi, uit Hasselt, is donderdagnacht aan het station van Brussel-Centraal beroofd en in elkaar geslagen. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het Sint-Jansziekenhuis.
Antwerp-Tax
Take Out Taxi bevindt zich te Hasselt het adres is Zuivelmarkt 19. Taxi Elegance Hasselt. Taxi Elegance Hasselt bevindt zich te Hasselt het adres is Kiewitstraat 42. Axi Taxi is een bedrijf van de stad Hasselt. Wij vertrekken vanuit elke locatie in Belgisch Limburg en elke Belgisch of buitenlandse bestemming.
glazenwasser
Taxi In Antwerpen
Axi Taxi breidt uit met handcarwash aan Sint-Truidersteenweg. Tegenover garage Billen op de Sint-Truidersteenweg 377 in Hasselt opende op 18 oktober 2013 Axi Taxi een handcarwash met snelle service met of zonder afspraak. Er bestaat zelf een phonecarwash, waarbij men het voertuig aan huis komt ophalen en gereinigd terugbrengt.
Auto opkoper export
luchthavenvervoer schilde
Wählen Sie Ihre Sprache. Bent u op zoek naar een professionele taxi of een koerier met standplaats in Hasselt? Met Hasseltse Taxi Maatschappij HTM hebt u gevonden wat u zocht. HTM brengt u en uw relaties tijdig, veilig en comfortabel ter plekke.
antwerpen taxi
Openingsuren Axi Taxi Hasselt. 0471 50 05 00. Route naar Axi Taxi plannen. Bewerk Voeg openingsuren toe! Bewerk de gegevens van Axi Taxi. Controleer onderstaande gegevens. Indien deze fouten bevat, gelieve via het formulier zo nauwkeurig mogelijk een verbetering aan te geven.
Axi Taxi, Hasselt Tel: 0489878. Taxi’s’ opkoper schadewgaens
3500 Hasselt Sint-Truidersteenweg 337. 0489 87 89 20 0471 50 05 00. 1 april 2018. Wat een firma. Tweemaal email gestuurd, telefonisch bevestigd maar op afgesproken uur noppes niets, te zien. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Andere interessante bedrijven in de buurt Andere interessante bedrijven. ceremoniewagens, luchthavenvervoer, Ceremoniewagens, Luchthavenvervoer, Taxi, Ceremonieauto’s, Taxi Peters, Taxi’s.’
opkoper toyota
Home Axi Taxi. Hasseltse Axi Taxi brengt u zo snel mogelijk en veilig op de plaats van bestemming. Al onze medewerkers zijn opgeleid en in het bezit van al wettelijke vergunningen. Wij beschikken over een modern wagenpark, professionele en vakbekwame chauffeurs.
Koerierdienst –Luchthavenvervoer Hasselt Taxi naar alle luchthavens.
Mkway is in tegenstelling tot de traditionele taxibedrijven zoals taxibedrijven in Hasselt, een spécialist in luchthavenvervoer. Indien wij geen wagens meer beschikbaar hebben dan verwijzen we u graag door naar onze collega taxibedrijven zoals Taxi EburonTaxi, Roma, Taxi-Ags, Taxi Peters, AlphacabTaxi, Noir, VC Services BelgiumCitaxHTM, Groep, H T M, Taxi Luc, Axi Taxi, H.G.T.
wij kopen autos: Limburg Taxidiensten Taxi Koerier Luchthavenvervoer en Transport.
Axi Taxi Veilig thuis met de taxi waardebon te besteden op taxiritten in omgeving Hasselt pargnez 50% Hasselt avec Social Deal. Veilig thuis met de taxi waardebon te besteden op taxiritten in omgeving Hasselt.
mijn auto verkopen
Zoekt u vervoer naar de luchthaven? Zoek dan niet verder. Bij ons kunt u vervoer boeken van en naar alle nationale en internationale luchthavens. U wordt thuis opgehaald en veilig naar de luchthaven gebracht. Ook particulieren en zakenmensen kunnen vervoer bestellen voor vervoer van en naar alle bestemmingen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Over luchthavenvervoer
Onze sedans en minibussen zijn uitgerust met alle moderne comfort zoals airco, navigatie en voldoende beenruimte maar hebben ook drinkwater, een paraplu en gsm-lader aan boord. Onze wagens worden elke 6 maanden gekeurd en zijn extra verzekerd voor personenvervoer. Ook onze chauffeurs zijn medisch geschikt.