coworking antwerpen : Met de kantoor-op-maatformule geniet je van alle voordelen die je hebt met een eigen werkplek, én van alle extra voordelen die Greenhouse je biedt. Je maakt deel uit van de hechte Greenhouse-community en kan gebruik maken van alle diensten die andere klanten ook genieten. Je wilt een vast kantoor, maar hebt geen tijd om het in te richten? Geen probleem, het Greenhouse-designteam staat voor je klaar met turnkey solutions! Wij richten jouw kantoorruimte stijlvol in.

Meer over kantoor huren Antwerpen

Kantoorruimte Antwerpen | Huur en verhuur bedrijfsruimte

Op zoek naar kantoorruimte in Antwerpen? Wij helpen jou kosteloos een geschikte kantoorruimte te vinden in Antwerpen. Wij hebben diverse kantooroplossingen. Wil je er snel in, zonder al teveel gedoe? Denk dan aan een co-working space, een geheel ingericht kantoor of een flexibele werkplek. Liever het kantoor meer eigen maken? Denk dan eens aan een creatief kantoor, een industriële kantoorunit of een eigen bureau. Een bedrijvencentrum biedt mogelijkheden voor starters, middelgrote ondernemingen, maar ook voor multinationals.  
Antwerpen leeft! Het is verdeeld in een aantal diverse wijken, met ieder hun eigen karakter. Zo bieden wij bureaus aan in het Historische Centrum en de nabijgelegen, zeer populaire Modewijk, waar voornamelijk veel designers zitten. Het getransformeerde Schipperskwartier zit dicht aan de N49a en of in het authentieke Quartier Latin. Zoek je een kantoor in een trendy wijk? Zoek dan een mooie werkplek in het artistieke ’t Zuid of in Het Eilandje in Antwerpen Noord. In Antwerpen Oost bevinden zich de wijken De Diamant en Zurenborg. In deze laatste wijk wordt je omringd door statige panden in Art-deco stijl.  
Specifiek kent Antwerpen ook een aantal zakendistricten. Als je in een meer zakelijke omgeving wilt zitten, kijk dan eens naar de wijken Berchem, Nieuw Zuid, Eilandje Noord, Antwerpen Centraal en de Diamond District. Wilt u meer informatie aanvragen over onze kantoren of wilt u met een medewerker spreken? Neem contact op via info@kantoorbalie.be of bel ons op +31207780352.

Kantoorruimte huren in Antwerpen? Huur bij SKEPP

Wil je graag een kantoor te huur in Antwerpen? Huur dan bij SKEPP een kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw, business center of kantoorconcept. Het huren van een een kantoorruimte of werkplek bij SKEPP houdt in dat je een inspirerende plek krijgt in of om het historische centrum van Antwerpen. Ook het huren van een groot kantoor te huur voor meerdere personen is mogelijk! SKEPP is thuis op kantoor.

Hoe vind je het geschikte kantoor te huur of werkplek in Antwerpen?

Wanneer je voor je (eigen) bedrijf op zoek bent naar een geschikt kantoor te huur of een toffe werkplek, ben je bij SKEPP aan het juiste adres. Bij SKEPP huur je als freelancer een werkplek, als start-up een kantoorkamer of zelfs een kantoorruimte op maat van meer dan 500 vierkante meter als multinational. Het kiezen van het juiste type kantoor te huur is dus erg belangrijk en er zijn drie verschillende vormen: een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Op meerdere plekken in Antwerpen heeft SKEPP kantoren te huur beschikbaar, zo huur je in Berchem of Antwerpen Centrum een kantoor tegen een scherpe prijs. Heb je een specifieke vraag over een bepaald kantoor te huur of een locatie die we toevallig niet aanbieden? Neem contact op met SKEPP en wij gaan voor je op zoek!

Waarom een kantoor te huur in Antwerpen?

Antwerpen is de meest Noordelijk gelegen grote stad in België. De stad vervult sinds de middeleeuwen al een belangrijke rol in de in- en export van goederen, door middel van de grote haven. Hierom staat de stad met zijn historische centrum nog steeds bekend, evenals de grote aantrekkingskracht op studenten en toeristen uit België en Nederland. Wat betreft het toerisme in deze Vlaamse stad, zijn de Nederlanders de grootste afzetgroep met ongeveer 400.000 overnachtingen op jaarbasis. Vanuit Antwerpen reis je via de snelweg gemakkelijk door heel België en bereik je de hoofdstad gemiddeld binnen 30 minuten.

Huur en verhuur kantoor in Antwerpen

De markt voor de verhuur van kantoren in de havenstad Antwerpen en omgeving ontwikkelt zich snel en kent een hoge bezettingsgraad en licht stijgende huurprijzen. Zoals overal in de Belgische steden, verzamelt de kantooruimte zich in periferiegebieden van de stad. Antwerpen is eveneens de meest actieve stad in de regionale markten.

Leegstand van kantoren in Antwerpen

De leegstand van kantoren ligt op rond 12% op dit moment, wat betekent dat het goed mogelijk kan zijn een beschikbaar kantoor te vinden. Op korte termijn lijkt het er echter op dat er meerdere kantoorruimten beschikbaar komen, aangezien het aanbod verder stijgende is.

In 2006 was er in totaal 163.000 m2 aan kantooroppervlakte te huur of te koop. ING is bezig een nieuw regionaal hoofdkwartier te ontwikkelen op de Singel, per juni 2009.

In 2007 had 100.000 m2 de markt van Antwerpen moeten aanvullen. Verdere 200.000 moeten per eind 2009 beschikbaar zijn.

Prijsniveau voor de huur van kantoor in Antwerpen

Onderstaand staat een overzicht van het prijsniveau voor huur van kantoorruimte in Antwerpen.

De huren zijn in vergelijking met andere ‘niet ver weg gelegen – Europese steden erg laag.

Prijzen voor kantoorverhuur (Eur/m2/jaar)HoogsteGemiddeld
Antwerpen Centrum14499
Antwerpen periferie13695

Bron: CB Richard Ellis

De verschillende gebieden in Antwerpen ontwikkelen zich verder, en elke omgeving heeft z’n specifieke karakteristieken. Als gevolg van nieuwe kantoorgebouwen die in het komende jaar openen, en het feit dat toch zeker 12% van de kantoorruimte steeds beschikbaar is, dan is de verwachting dat de prijzen niet veel zullen veranderen.