Coworking Mechelen: Met de kantoor-op-maatformule geniet je van alle voordelen die je hebt met een eigen werkplek, én van alle extra voordelen die Greenhouse je biedt. Je maakt deel uit van de hechte Greenhouse-community en kan gebruik maken van alle diensten die andere klanten ook genieten.

Je wilt een vast kantoor, maar hebt geen tijd om het in te richten? Geen probleem, het Greenhouse-designteam staat voor je klaar met turnkey solutions! Wij richten jouw kantoorruimte stijlvol in.

Meer over Coworking Mechelen

Co-working in Mechelen, Kardinaal Mercierplein – Regus België

Samenwerken is het sleutelwoord bij Regus Kardinaal Mercier, een levendige kantoorruimte die niets gemeen heeft met saaie corporate vergaderruimtes in wolkenkrabbers zonder ziel. Dit gebouw met vier verdiepingen werd ontworpen door architect Crepain Binst. De buitenkant heeft nog altijd de mooie barokstijl, terwijl de binnenkant zorgvuldig gerenoveerd werd in functie van hedendaagse coworking. Er is veel natuurlijk en kunstmatig licht en glas in het hele gebouw, maar de grootste aantrekkingskracht schuilt ongetwijfeld in het atrium, met zijn prachtige centrale glazen koepel en grootse houten trap. Het gebouw heeft een briljante locatie, op amper vijf minuten stappen van het treinstation van Mechelen en twee minuten van het busstation Oude Brusselsestraat. Wie liever met de wagen komt, kan die veilig achterlaten op een van de 350 ondergrondse parkeerplaatsen van de openbare Bruul-parking, rechtover het gebouw. Als u de tijd heeft, wandel dan over de Dijle en bezoek het Horlogeriemuseum om de talrijke antieke klokken en horloges te bewonderen. Of bezoek het Museum Hof Van Busleyden om te ontdekken hoe de Boergondische hofcultuur zijn stempel heeft gedrukt op het hedendaagse Mechelen.

Wagenoord: co-working, eetbar en feestzaal in één

Op zoek naar een leuke werkplek, originele lunchzaak of zaal voor je evenement: je vindt het allemaal bij Wagenoord, het nieuwste concept van Sara Feskens, tevens bezielster van Il Cardinale. Samen met vijf bevriende ondernemers (Thomas Van Roost, Jente De Wilde, Mattijs Nackaerts, Kevin Brondel en Michael Bonne) bedacht Sara Feskens een nieuwe invulling voor de oude Garage Festraets in Mechelen Noord, die ze prachtig verbouwden.Een ruimte van meer dan 1.500 m² vul je natuurlijk niet zomaar, dus werd Wagenoord een plek waar drie zaken samenkomen:

1. Co-working

Ondernemers, freelancers en andere creatieve duizendpoten kunnen er niet alleen een werkplek huren om in alle rust te werken, het is voor hen ook een plek om elkaar te leren kennen en wie weet samen nieuwe dingen te creëren.

2. Eetbar

Hongerige zielen kunnen dan weer terecht in de eetbar, waar je verschillende heerlijke hapjes zoals bieterballen en hapjes met buikspek of makreel kan delen met vrienden of onbekenden. Het hoofddoel van Wagenoord is immers mensen samenbrengen.

3. Evenementenzaal

Tot slot kan je in Wagenoord ook de grote evenementenzaal afhuren voor trouwfeesten, personeelsfeesten … Of deelnemen aan een van de evenementen die de uitbaters zelf organiseren, zoals een dag vol sportactiviteiten als yoga, bootcamp die in januari georganiseerd werd.

PRAKTISCH

Wagenoord – Maurits Sabbestraat 123 – 2800 Mechelen

Coworking | The Crescent

 

  • betekent optimale flexibiliteit
  • staat garant voor efficiëntie in een creatieve en aangename omgeving
  • biedt verschillende soorten werkplekken om zo een brede waaier van professionals te bereiken

Wees welkom in de cowork space in The Crescent Mechelen. Daar vinden starters, zelfstandige ondernemers en werknemers een aangename, professioneel uitgeruste plek om te kunnen (net)werken, vergaderen en doorgroeien bij een gezonde hap of een heerlijke kop koffie.

Coworking is de toekomst. Weg met die muren, weg met de grijze kantooruren!

  • Aangename coworking-locatie
  • Ligt in het centrale deel van de benedenverdieping
  • Huurders kiezen een plekje uit: aan de toog, in de akoestische zetels, aan een tafel, een plekje waar je afgezonderd bent, of die uitnodigt om mensen te ontmoeten, …
  • Allerlei diensten op de benedenverdieping: wifi, printer, coffee corners, vergaderzalen, …
  • 10% korting op tarieven Bistro Insieme