Uw bedrijf afdoend beveiligen tegen inbrekers, dieven en vandalen wordt steeds noodzakelijker. Een zware inbraak kan uw bedrijf immers doen wankelen. 2B Safer biedt solide oplossingen op maat van uw specifieke situatie. Safetydays

INZICHT DOOR ERVARING

Twintig jaar ervaring in de beveiliging van klanten uit de bank- en diamantsector, KMO’s, vrije beroepen en apothekers, scholen en crèches hebben ons een schat aan inzichten opgeleverd. Die passen we elke dag toe om onze professionele klanten te helpen.

Wij bekijken samen met u hoe we uw gebouwen, infrastructuur en goederen adequaat kunnen beschermen. We zoeken naar de juiste systemen om inbraak of diefstal te voorkomen en maken keuzes binnen uw budget: camerabewaking, elektronische en fysische beveiliging, slagbomen, hekwerk, toegangscontrole …

Uw bestaand hekwerk kunnen wij in sommige gevallen automatiseren.

TOEGANGSCONTROLE: BEHEER WIE, WAAR EN WANNEER

Het principe is simpel: alleen u bepaalt wie waar en wanneer het bedrijf inkomt. Alleen wie in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of de juiste biometrische kenmerken heeft toegang. Dat kan een kaart of sleutel zijn, maar ook een handpalm, vingerafdruk of irisscan.

De toegangscontrolesystemen die wij toepassen – en dus vertrouwen – worden ondersteund door gebruiksvriendelijke softwarepakketten met zeer uitgebreide rapportagemogelijkheden zoals tijdsregistratie. Individueel beheer van onderling verschillende locaties is mogelijk. Wij zorgen voor een naadloze integratie met CCTV en inbraakdetectie. Ook koppeling aan personeelsdatabases behoort tot de mogelijkheden.

DE KRACHT VAN DOORDACHTE CAMERABEWAKING

De privémarkt wordt overspoelt door camera’s in vele kleuren en variëteiten. Efficiënte camerabewaking vraagt wat meer ernst en is meestal verschillend voor elk bedrijf. Wij analyseren samen met u de werkelijke toestand en zoeken juiste, betaalbare oplossingen voor uw specifieke noden.

Hoe dan ook is camerabewaking een krachtig wapen tegen diefstal, inbraak en agressie. Niet alleen als afschrikking zijn camera’s bijzonder efficiënt: de beelden worden op een digitale recorder of server bewaard en u kan ze zo nodig overhandigen aan de politie, waar ze gelden als bewijsmateriaal.

Uiteraard houden we bij al onze installaties rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

DIEVEN AFSCHRIKKEN MET ENERGIEZUINIGE VERLICHTING

Omdat goede verlichting een belangrijk aspect van veiligheid is, zijn wij door de jaren heen ook specialisten geworden in binnen- en buitenverlichting. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan in het energiezuinig verlichten van uw terreinen en/of gebouwen, zowel aan de buitenkant als binnenin. Wij maken voor u een lichtstudie en berekenen hoe u tegelijk zuinig en efficiënt met verlichting kunt omgaan.

BEWAKINGSOPDRACHTEN

U wil uw (industrie)terrein of winkelpand extra bewaakt zien? U organiseert een evenement? Dan kan u bij ons terecht voor bewakingsrondes, permanente bewaking van een pand of terrein en fysieke verificatie of interventie na een alarmsysteem

Voor deze bewakingsopdrachten werken we samen met een sterke, betrouwbare partner die dezelfde bedrijfsfilosofie hanteert als wijzelf.

DIENST NA VERKOOP: UIT TROTS OP ONS WERK

Wij laten u na de installering niet in de steek. Ook lang daarna willen we trots blijven op ons werk. Regelmatig controleren we de goede functionering en stellen we updates voor als dat nodig lijkt. Verandert er iets in of aan uw bedrijf, dan bekijken we meteen met u of er aanpassingen nodig zijn. U kan op ons blijven rekenen. citroen mehari